Bestway 65118, Надувна байдарка-каяк Ventura, 280x86см, весло, насос. Одномісна

8 230.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Байдарка Hydro-force Ventura 65118 - це надувна модель відомого бренду Bestway, з посиленою структурою ПВХ в поєднанні з вінілом, що робить її одним з найбільш безпечних і надійних продуктів на ринку, стійким до солі і стирання. Це одномісна байдарка довжиною 2,80 метра, шириною 86 сантиметрів і вантажопідйомністю 130 кг, що підходить для подорожей у відкритому морі і окремих поїздок для риболовлі на озері. Дно зроблено з ПВХ і має дуже зручне регульоване сидіння з місцем для зберігання речей ззаду.

Надування байдарки відбувається швидко і завдяки гвинтовим клапанів в корпусі це займає всього кілька хвилин. Конструкція має три повітряні камери з двотаврової балкою, нижню камеру і дві бічні камери, які разом гарантують каяку відмінну стійкість на воді навіть в злегка суворих умовах.

Є регульоване сидіння, а на зовнішній стороні дві зручні опори дозволяють безпечно зберігати весло збоку від каяка. На носі є зручна сумка, яку при необхідності можна зняти і яка підходить, наприклад, для зберігання рибальського спорядження або рюкзака, а якщо ви плануєте використовувати байдарку для плавання, мотузки розташовані на носі і кормі.

Як вже згадувалося, каяк Ventura є одномісним з відмінною остойчивостью, що також пов'язано з подвійним плавником під корпусом, який забезпечує більшу маневреність при веслування.

Як і всі моделі Bestway Hydro-Force, каяк Ventura 65118 продається з подвійним алюмінієвої веслом, ручним насосом для накачування і високоміцної самоклеющейся ремонтної накладкою.

Технічні характеристики: Розміри в надутому стані: 280 × 86 см (ширина, глибина)
Максимальна кількість осіб: 1 дорослий
Максимальна вантажопідйомність: 130 кг
Міцна вінілова конструкція 0,60 / 0,35 мм
3 повітряні камери (дві бічні повітряні камери)
Сумний носової кишеню для зберігання
Регульоване сидіння з місцем для зберігання
Запобіжні клапани для швидкого надування
Вбудований зливний клапан
Bestway 65118, Надувна байдарка-каяк Ventura, 280x86см, весло, насос. Одномісна купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування сайту intex.net.ua!

Детальний опис, характеристики:Bestway 65118

Характеристики

Довжина 280 см
Ширина 86 см
Інформація Довжина 280 x Ширина 86см
Вага 12,8 кг
Виробник Bestway
Гарантія не передбачена
Дно надувне
Колір синій
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 130 кг
Матеріал Super Tough (високотехнологічний полівінілхлорид)
Серія Ventura
Упаковка Картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари