Intex 28652, Пісочний фільтр-насос, 10000 л / год

  • Рейтинг:
  • Артикул:
    28652
  • 24-годинний автоматичний таймер:
    запрограмований час роботи на кожен день
  • Вага упаковки:
    25 кг
  • Виробник:
    Intex
  • Гарантія:
    на перший запуск пристрою
  • Довжина шланга:
    3 метра
  • Показати всі характеристики
9 520.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Для організації процесу ретельного очищення ВОДИ В БАСЕЙні, необхідно оснастити його надійним і продуктивним піщаним фільтр-насосом. Цим якостям відмінно відповідає фільтр-насос від компанії Intex.

Пісочний (піщаний) фільтр-насос intex продуктивністю 10000 л/год забезпечує відмінну очистку води від різних домішок як дрібних, Так і великих. Робочим фільтруючим речовиною є дрібнодисперсний кварцовий пісок (використовується фракція від 0,4 до 1,2 мм), який поміщається в спеціальну ємність. Всього потрібно піску - 55 кг. кварцовий пісок для фільтрів купується окремо в нашому інтернет-магазині Intex.net.ua, а Так само його можна купити в різних будівельних супермаркетах у відділі "Сад-город". При високій продуктивності, фільтруючий пристрій має невеликі габаритні розміри, а вага 25 кг.При цьому фільтр-насос може обслуговувати басейни з об'ємом води більше 60000 літрів.

Цей пристрій практично не потребує технічного обслуговування, слід користуватися Правилами в інструкції, слушними порадами з відеооглядів. Повна заміна піску здійснюється не частіше одного разу на рік. А Так само просто потрібно досипати невелику кількість піску в процесі експлуатації, як як пісок має властивість стиратися і виноситися з фільтра при інтенсивному промиванні. Для того, щоб вода у вашому басейні завжди залишалася кришталево чистою, досить використовувати цей фільтр-насос протягом двох трьох годин в день. Слід Так само відзначити, що механічну очистку води піщаним фільтром потрібно здійснювати в комплексі зі своєчасною і постійної хімічної очищенням, а Так само за умови дотримання простих правил гігієни.
Intex 28652, Пісочний фільтр-насос, 10000 л / год купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок і відмінного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 28652

Характеристики

24-годинний автоматичний таймер запрограмований час роботи на кожен день
Вага упаковки 25 кг
Виробник Intex
Гарантія на перший запуск пристрою
Довжина шланга 3 метра
Енергоспоживання 650 Вт
Країна-виробник Китай
Максимальний розмір басейну до 975 см
Назва гри 220-240 В
Необхідна вага піску 55 кг
Об'єм води 60000
Продуктивність насоса 12000 л/год
Тиск 2 бар
Шестипозиційний клапан Так
Шланг 2 шт

Відгуки (0)

Рекомендовані товари