Intex 28764, каркасний басейн 427 x 427 x 107 см Prism Frame Pool

Сходи: Так Сходи: Так
Підстилка: Так Підстилка: Так
Тент: Так Тент: Так
20 120.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Новинка 2017р.квадратний басейн від Інтекс.
Цей басейн (Intex 28764) привабливого блакитного кольору має дуже зручні місткі розміри. Даний басейн сприятливо відрізняється збільшеною надійністю і підвищеним терміном служби. Він обладнаний більш міцним каркасом, ніж інші моделі басейнів, наприклад, Metal Frame Pool. Стійки каркаса розташовані по периметру басейну під кутом, що і послужило назвою - Prism Frame Pool (дослівно Призма Каркас басейн). Цей каркас легко монтується з міцних сталевих оцинкованих труб. Басейн оптимально розміщується на прямокутних ділянках саду або дачних газонах. У складеному упакованому вигляді басейн дуже компактний, що сприятливо для його транспортування. Басейн можна встановити в будь-якому відповідному рівному місці, в тому числі на пляжі.

Басейн зроблений з особливого ПВХ, що має шар скловолоконної сітки і 2 шари ПВХ. Цей матеріал вироблений за допомогою передової технології Super-Tough, істотно підвищує міцність.
Каркас басейну, вироблений з оцинкованих міцних труб, захищений від іржі і розрахований на досить високі навантаження.

Днище забезпечено зливним зручним клапаном. До нього можливе під'єднання шланга, що відводить воду в потрібне місце.

Басейн також комплектується спеціальною підстилкою і тентом-кришкою. Включена в комплект підстилка, захищає дно. Крім того, її пористий матеріал запобігає скупченню води під днищем басейну. Тент ефективно оберігає воду від забруднення сміттям, пилу і від сонячних променів.

Картриджний насос-фільтр для циркуляційного очищення води, продуктивністю 3785 л/год, картридж - тип A.

Основним сприятливим відмінністю басейнів METAL FRAME Pool від наливних басейнів Easy Set є підвищена довговічність. Адже "каркаснікі " більш стійкі, в їх конструкції відсутні надувні елементи, які зменшують термін служби всього басейну. Так само, при однаковому внутрішньому діаметрі, наповнюваний обсяг води у наливних басейнів значно більше за рахунок випирають боків, а це означає, що витрати на очищення води теж істотно різні.
Intex 28764, каркасний басейн 427 x 427 x 107 см Prism Frame Pool купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 28764

Характеристики

Довжина 427 см
Ширина 427 см
Висота 107 см
Інформація (ДхШхВ) 427 x 427 x 107см
Вага 106 кг
Виробник Intex
Висота сходів 107 см
Гарантія не передбачена
Зливний клапан Так
Каркас оцинковані сталеві труби
Колір блакитний
Країна-виробник Китай
Матеріал тришаровий ПВХ: два шари ПВХ і шар скловолоконної сітки
Насос - фільтр картриджний 3800 л/год
Об'єм води 16700 л
Підстилка Так
Розмір упаковки 75x60x123 см
Серія Prism Frame Pool
Сходи Так
Тент Так
Упаковка картонна коробка
Форма Квадратний

Відгуки (0)

Каркасні басейни Intex

Рекомендовані товари