Intex 68319, Надувний човен Excursion-3

Опис

Човен Excursion - 3 (Intex 68319) є привабливим круїзером для цікавих походів по різних водоймах (річках, озерах).

Зручні сидіння з надувними спинками створюють повний комфорт. Недарма човен, створений для 3-х мандрівників, називається»екскурсія". У комплекті: весла з алюмінію; ручний насос.

Човен зроблений з ПВХ ""Super Tough "" за передовою технологією спайки деталей зварюванням високочастотним струмом. ПВХ сплавляється в моноліт і забезпечує швах збільшену міцність. Перевагою Такої зварювання є особливий контроль якості з'єднань. З'єднання без клею також зменшує масу човна і підвищує герметичність. Всі човни Intex типу "" EXCURSION" " (сірого кольору) виконані з більш щільного матеріалу - 0.75 см, ніж човни Intex інших типів.

Надувний підлогу виконаний з перегородками, що розташовуються паралельно бортах, створюючи поздовжні канали. Пол даної конструкції значно підвищує плавучість і жорсткість човна, що створює можливість подолання перекатів на річках. Така підлога також запобігає неприємний конденсат при охолодженні днища холодною водою.
Intex 68319, Надувний човен Excursion-3 купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування нашого сайту!

Детальний опис, характеристики:Intex 68319

Характеристики

Довжина 260 см
Ширина 157 см
Висота 43 см
Інформація (ДхШхВ) 260 x 157 x 43см
Вага упаковки 19,1 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Дно надувне
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 300 кг
Матеріал Super Tough (високотехнологічний полівінілхлорид)
Товщина матеріалу 0,75 мм
Упаковка Картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари