Intex 68346, Надувний човен SeaHawk-2

1 990.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Дана надувний надійний човен Seahawk 2 відмінно застосовна на невеликих і великих водоймах (озерах, річках, ставках). Створена для експлуатації 2-ма людьми.

Вона зроблена з високотехнологічного полівінілхлориду (Super Tough), який стійкий до шкідливого впливу нафтопродуктів, до солоної води. Човен обладнаний трьома повітряними порожнинами, включаючи і надувне дно, що надає їй збільшену жорсткість і плавучість. Човен також обладнана кріпленнями для закріплення вудок, що робить зручною рибну ловлю під час очікування клювання. Міцна вінілова ручка і мотузка, розташована уздовж човна спрощує переміщення і швартування. Кочети-Тримачі для весел сприяють ефективному веслуванню і надійно тримають весла.
Intex 68346, Надувний човен SeaHawk-2 купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування нашого сайту!

Детальний опис, характеристики:Intex 68346

Характеристики

Довжина 236 см
Ширина 114 см
Висота 41 см
Інформація (ДхШхВ) 236 x 114 x 41см
Вага упаковки 7 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Дно надувне
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 200 кг
Матеріал Super Tough (високотехнологічний полівінілхлорид)
Розмір упаковки 41x46x15 см
Тип надувний човен
Товщина матеріалу 0,50 мм
Упаковка Картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари