Intex 68380, Надувний човен SEAHAWK-300

4 610.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Дана надувний надійний човен Seahawk 3 відмінно застосовна на невеликих і великих водоймах (озерах, річках, ставках). Створена для експлуатації 3-ма людьми.

Вона зроблена з високотехнологічного полівінілхлориду (Super Tough), який стійкий до шкідливого впливу нафтопродуктів, до солоної води. Човен обладнаний трьома повітряними порожнинами, включаючи і надувне дно, що надає їй збільшену жорсткість і плавучість. Човен також обладнана кріпленнями для закріплення вудок, що робить зручною рибну ловлю під час очікування клювання. Міцна вінілова ручка і мотузка, розташована уздовж човна спрощує переміщення і швартування. Кочети-Тримачі для весел сприяють ефективному веслуванню і надійно тримають весла.
Дана позиція укомплектована парою алюмінієвих весел і насосом для підкачування.
Дуже компактні габарити при досить високій вантажопідйомності надають човні особливу практичність. Низька вага всього комплекту і компактність його в зборі створюють досить легке і зручне транспортування.

Intex 68380, Надувний човен SEAHAWK-300 купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування сайту intex.net.ua!

Детальний опис, характеристики:Intex 68380

Характеристики

Довжина 295 см
Ширина 137 см
Висота 43 см
Інформація (ДхШхВ) 295 x 137 x 43см
Вага 15,2 кг
Вага упаковки 15,2 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Дно надувне
Колір зелений
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 360 кг
Матеріал Super Tough (високотехнологічний полівінілхлорид)
Серія SEAHAWK 3 BOAT SET
Тип надувний човен
Товщина матеріалу 0,58 мм
Упаковка Картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари