Plasipack 36060, GeoBubble-вісімки, солярне накриття для басейнів, ширина погонного метра 6 м

2 100.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Солярне накриття для басейну Geo Bubble від англійської компанії Plasipack являє собою полотно з поліетилену високої щільності з повітряними бульбашками особливої форми у вигляді вісімок.
Солярний тент лягає на дзеркало води басейну і зводить до мінімуму випаровування води, яке є основним джерелом втрат тепла басейну.
Крім зниження випаровування, бульбашкова плівка захищає басейн від пилу, листя, комах та інших забруднень, які притягуються дзеркалом води басейну, що істотно знижує навантаження на систему фільтрації і скорочує витрату засобів обробки води.
Особливість накриття Geo Bubble - це форма здвоєних бульбашок з повітрям, посилений захист від УФ випромінювання і підвищена стійкість до хімічних реагентів, що продовжує життєздатність накриття до 25%.
Для зручності використання накриття застосовуються спеціальні намотувальні пристрої.

Розмір накриття розраховується Таким чином: вибирається правильна ширина і підбирається довжина, згідно з розмірами басейну (кратність 0,5 м).
Якщо басейн круглий або овальний, то форма покриття вирізається Покупцем за місцем зі зменшеним відступом по 5-10 см від дзеркала води.

Ціна на сайті - за квадратний метр.
Plasipack 36060, GeoBubble-вісімки, солярне накриття для басейнів, ширина погонного метра 6 м купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування нашого сайту!

Детальний опис, характеристики:Plasipack 36060

Характеристики

Ширина 6 м
Інформація Ширина 6м
Виробник Plasipack
Гарантія не передбачена
Колір синій
Країна-виробник Великобританія
Матеріал ПВХ з осередками повітря
Серія Solar Pool Covers
Товщина матеріалу 400 мікрон
Упаковка стрейч

Відгуки (0)

Рекомендовані товари