Intex 59631, ремкомплект, самоклеючі заплатки, 6шт.

60.00грн
Є в наявності
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Скільки радості приносить надувна продукція Intex! Дорослі охолоджуються в басейні, не відходячи від будинку. Поруч плескаються і регочуть щасливі дітлахи, бавлячись з яскравими і дивовижними аксесуарами. І навіть самі крихітні чоловічки освоюють водну стихію, убезпечивши себе жилетом. Або піднявшись на пліт у вигляді химерної звірятка.

Порушити ідилію можуть лише непередбачені випадки. Наприклад, пошкодження улюбленої надувний штучки. Потрібно терміново рятувати ситуацію! І найшвидший помічник в Такій біді-набір самоклеючих латочок: Ремкомплект Intex 59631, 6 шт 7х7см. вони прості в застосуванні – прикладаються до пробоїні. Швидко сохнуть-всього за 30 хвилин. І наклеюють їх на будь – яку продукцію-човен, пліток, басейн, матрац і навіть ігровий центр. Але тільки на суху поверхню.

День врятований. При тому, дуже оперативно. Дітлахи знову сміються. Дорослі щасливі. Улюблена річ ціла і неушкоджена. Не дайте дрібним неприємностям зіпсувати відпочинок!
Intex 59631, ремкомплект, самоклеючі заплатки, 6шт. купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування сайту intex.net.ua!

Детальний опис, характеристики:Intex 59631

Характеристики

Довжина 7 см
Ширина 7 см
Інформація Довжина 7 x Ширина 7см
Вага упаковки 0,1 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Кількість латок 6 шт (самоклеючі)
Колір прозорий
Країна-виробник Китай
Матеріал заплатки для ПВХ
Тип самоклейки для сухої поверхні
Упаковка блістер

Відгуки (0)

Рекомендовані товари