Bestway 67698, надувний матрац 191 x 97 x 36 (30) см з підголовником

870.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Надувний матрац Bestway 67698 Tritech Airbed 191х97х36 (30) см з підголовником - незамінна річ для відпочинку вдома або на природі. Ідеально застосовувати для облаштування додаткового ліжка з нагоди приїзду гостей. Накачування матраца повітрям дає можливість індивідуально відрегулювати м'якість, покриття поверхні красивим, приємним при торканні велюровим матеріалом перешкоджає ковзанню простирадлом. Виконане в спокійному бежевому кольорі, виріб естетично впишеться в інтер'єр кімнати.

Водонепроникна тканинна поверхня полегшує чищення надувного ліжка. Невеликі розміри сприяють зручності при транспортуванні і зберіганні.

Внутрішня система перегородок I-Beam Construction-являє собою поздовжні перфоровані ПВХ тонкі стінки з'єднують верх і низ матраца. Внутрішні перегородки під вагою тіла не деформуються і постійно залишаються стійкими. Вага поширюється рівномірно по всій площі надувного ліжка.

Легка чистка, безперешкодне транспортування, Швидка організація комфортного місця для сну - ідеальні характеристики для використання матраца в період відпочинку на пікніку. Наявність універсального клапана допускає надування насосом Bestway або Intex будь-якої моделі (купується окремо).

Сукупність всіх достоїнств і прийнятна ціна роблять покупку надувного ліжка дуже вигідною і корисною.
Bestway 67698, надувний матрац 191 x 97 x 36 (30) см з підголовником купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Bestway 67698

Характеристики

Довжина 191 см
Ширина 97 см
Висота 36(30) см
Інформація (ДхШхВ) 191 x 97 x 36 (30)см
Вага 3,8 кг
Виробник Bestway
Внутрішня система I-Beam
Гарантія не передбачена
Колір бежевий-коричневий
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 136 кг
Матеріал ПВХ з велюровим покриттям
Насос купується окремо
Серія Tritech Airbed
Тип надувний матрац флокированний
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари