Crystal Pool 2101, Quick Chlorine Tablets. Швидкий Хлор, 1кг

460.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Опис
Швидкорозчинні маленькі таблетки хлору по 20 грам кожна. Служать для первинної дезінфекції води (шокова обробка, ударна обробка). Використовують при першому наповненні басейну водою, потім щотижня з метою повного знищення мікрофлори води басейну. Містять близько 56% активного хлору.

Властивість:

розчиняються швидко і без залишку;
для великих і малих басейнів;
додатково освітлюють воду;
працює в теплій воді і на сонці.
Спосіб застосування:

Встановити рівень pH в діапазоні 7.0-7.4.
Додати препарат у воду басейну попередньо розчиненим, або покласти необхідну кількість таблеток в поплавок, або в скіммер при включеній фільтрації. Після повного розчинення утриматися від купання до встановлення ідеального рівня вільного хлору на рівні 0.6-1.0 мг/л. Після технічної перерви перед введенням басейну в експлуатацію необхідно забезпечити значення рН в діапазоні 7.0-7.4. Використовувати один раз на тиждень або частіше для ударної хлорної обробки.
Дозування:

5 таблеток на кожні 10 куб.м. води.

Запобіжні заходи:

Не кидати в басейн (небезпека зміни кольору матеріалів)! Берегти в недосяжному для дітей місці в сухому темному приміщенні при температурі від +5 до +25С в щільно закритій заводській упаковці. Викликає подразнення очей і дихальних шляхів. Не допускати попадання на шкіру і слизові оболонки. У разі потрапляння, уражене місце промити значною кількістю чистої води. При наявності подальшого роздратування негайно звернутися до лікаря. Виробник не несе відповідальності за використання продукту поза полем своїх рекомендацій і впливу.

Основна діюча речовина:
трихлорізоціанурова кислота.

Термін придатності:
4 роки з дати виготовлення.
Crystal Pool 2101, Quick Chlorine Tablets. Швидкий Хлор, 1кг купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування сайту intex.net.ua!

Детальний опис, характеристики:Crystal Pool 2101

Характеристики

Інформація Вес 1кг
Вага 1 кг
Виробник Crystal Pool
Гарантія 4 роки
Діюча речовина трихлоризоциануровая кислота
Колір білий
Країна-виробник німеччина
Серія Quick Chlorine Tablets
Упаковка Відерце
Форма таблетки 50г

Відгуки (0)

Рекомендовані товари