Crystal Pool 2405, MultiTab 4-in-1 Large. Мультитаб. Великі таблетки (хлор, альгіцид, коагулянт, рН), 5кг

2 330.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Опис
Багатофункціональні таблетки по 200 грам з концентрацією медленнорастворимого активного хлору на рівні 80%, альгіцид проти зростання водоростей на основі мідного купоросу (водорості стійкі до хлорним препаратів), флокулянтів (збирають дуже дрібні зважені частинки у воді басейну й облягають їх на фільтр) і стабілізатором рівня рН (мінімізує коливання рН і зменшує необхідність у частому додаванні рН-регуляторів) для комплексного догляду за водою басейну. Ефективний і зручний препарат різнобічної дії для роботи з очищення води вашого басейну відразу в 4 напрямках!

Властивість:

тривале хлорування;
боротьба з водоростями;
освітлення каламутної води;
стабілізація рівня рН;
зручні для середніх і великих басейнів.
Спосіб застосування:

Встановити рівень рН в діапазоні 7.0-7.4.
Провести шокову (ударну) обробку води.
Додати препарат в воду басейну з використанням поплавка або ж в скіммер.
Дозування:

1 таблетка на тиждень на кожні 20 куб.м. води. Ідеальний рівень хлору у воді повинен знаходитися в діапазоні 0.6-1.0 мг/л.

Запобіжні заходи:

Не кидати в басейн (небезпека зміни кольору матеріалів)! Берегти в недосяжному для дітей місці в сухому темному приміщенні при температурі від +5 до +25С в щільно закритій заводській упаковці. Викликає подразнення очей і дихальних шляхів. Не допускати попадання на шкіру і слизові оболонки. У разі потрапляння, уражене місце промити значною кількістю чистої води. При наявності подальшого роздратування негайно звернутися до лікаря. Виробник не несе відповідальності за використання продукту поза полем своїх рекомендацій і впливу.

Основна діюча речовина:
трихлорізоціанурова кислота, сульфат міді.

Термін придатності:
4 роки з дати виготовлення.
Crystal Pool 2405, MultiTab 4-in-1 Large. Мультитаб. Великі таблетки (хлор, альгіцид, коагулянт, рН), 5кг купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Crystal Pool 2405

Характеристики

Інформація Вес 5кг
Вага 5 кг
Виробник Crystal Pool
Гарантія 4 роки
Діюча речовина трихлоризоциануровая кислота, сульфат меди
Колір білий
Країна-виробник німеччина
Серія MultiTab
Упаковка Відерце
Форма таблетки 200г

Відгуки (0)

Рекомендовані товари