Intex 28030, тент для каркасного басейну, Д305см

780.00грн 520.00грн
Є в наявності
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Тент (кришка для басейну), створений з високоякісного ПВХ, гарантує надійне укриття від опалого листя, комах, пилу, і іншого літаючого сміття поки басейн не у використанні.
Кришки для басейнів в значній мірі зменшують можливість розвитку водоростей у воді, яким для життєзабезпечення потрібно Сонце для фотосинтезу. Тент захистить матеріал верху басейну від передчасного вицвітання на сонці.
Для запобігання зісковзування, тент Intex 28030 кріпиться по периметру басейну спеціальним фіксуючим шнурком. Дана модель тенту призначена для круглих каркасних басейнів Intex діаметром 305 см.
Перед покупкою переконайтеся, що за розміром він співпаде з діаметром вашого басейну.
Так само, слід додати, що тенти Intex значно виграють за якістю матеріалу і довговічності у тентів Bestway, які виготовлені з плетеного матеріалу (як мішки для цукру) і які через 2-3 роки самі розсипаються і стають додатковим джерелом забруднень в басейні.
Intex 28030, тент для каркасного басейну, Д305см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 28030

Характеристики

Інформація Диаметр 305см
Вага упаковки 2,6 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Колір синій
Країна-виробник Китай
Матеріал високоякісний, міцний ПВХ (брезент)
Розмір 305 см
Розмір упаковки 26x23x11 см
Серія Pool Covers
Товщина матеріалу 0,18 мм
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари