Intex 28041, тент для каркасного басейну, Д549см

2 950.00грн 2 030.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Тент (кришка для басейну), створений з високоякісного ПВХ, гарантує надійне укриття від опалого листя, комах, пилу, і іншого літаючого сміття поки басейн не у використанні.
Кришки для басейнів в значній мірі зменшують можливість розвитку водоростей у воді, яким для життєзабезпечення потрібно Сонце для фотосинтезу. Тент захистить матеріал верху басейну від передчасного вицвітання на сонці.
Для запобігання зісковзування, тент Intex 28041 кріпиться по периметру басейну спеціальним фіксуючим шнурком. Дана модель тенту призначена для круглих каркасних басейнів Intex діаметром 549 см.
Перед покупкою переконайтеся, що за розміром він співпаде з діаметром вашого басейну.
Так само, слід додати, що тенти Intex значно виграють за якістю матеріалу і довговічності у тентів Bestway, які виготовлені з плетеного матеріалу (як мішки для цукру) і які через 2-3 роки самі розсипаються і стають додатковим джерелом забруднень в басейні.
Intex 28041, тент для каркасного басейну, Д549см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Задоволений клієнт-запорука хороших продажів!

Детальний опис, характеристики:Intex 28041

Характеристики

Інформація Диаметр 549см
Виробник Intex
Країна-виробник Китай

Відгуки (0)

Рекомендовані товари