Intex 28314, каркасний басейн 300 x 175 x 80 см Prism Frame Pool

Сходи: Так Сходи: Так
9 800.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Цей басейн (Intex 28314) привабливого блакитного кольору має дуже зручні місткі розміри. Даний басейн сприятливо відрізняється збільшеною надійністю і підвищеним терміном служби. Він обладнаний більш міцним каркасом, ніж інші моделі басейнів, наприклад, Metal Frame Pool. Цей каркас легко монтується з міцних сталевих оцинкованих труб. Басейн оптимально розміщується на прямокутних ділянках саду або дачних газонах. Спеціально готувати грунт немає необхідності. У складеному упакованому вигляді басейн дуже компактний, що сприятливо для його транспортування. Басейн можна встановити в будь-якому відповідному рівному місці, в тому числі на пляжі.

Даний басейн комплектується високопродуктивним фільтруючим картриджним насосом, добре очищує воду і зручною драбиною. Матеріал чаші виконаний за особливою новітньою технологією з полівінілхлориду. Цей міцний матеріал виготовляється з 3 сплавлених шарів. Він стійкий до променів сонця, розтягування і стирання.
Передбачений зручний злив води з відведенням її в необхідне місце. Для цього необхідно лише підключати шланг потрібного діаметру до зливного клапана, розміщеному на днище.
Intex 28314, каркасний басейн 300 x 175 x 80 см Prism Frame Pool купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Залишайте відгуки про магазин, нам важливо дізнатися вашу думку!

Детальний опис, характеристики:Intex 28314

Характеристики

Довжина 300 см
Ширина 175 см
Висота 80 см
Інформація (ДхШхВ) 300 x 175 x 80см
Вага 47,2 кг
Виробник Intex
Висота сходів 80 см
Гарантія не передбачена
Зливний клапан Так
Каркас оцинковані сталеві труби
Колір блакитний
Країна-виробник Китай
Матеріал тришаровий ПВХ: два шари ПВХ і шар скловолоконної сітки
Насос - фільтр картриджний 2006 л/год
Об'єм води 3539 л
Розмір упаковки 50x40x157 см
Серія Prism Frame
Сходи Так
Упаковка картонна коробка
Форма Прямокутний

Відгуки (0)

Каркасні басейни Intex

Рекомендовані товари