Intex 28404, джакузі PureSpa Bubble Therapy

Насос - фільтр картриджний: Так Насос - фільтр картриджний: Так
Підстилка: Так Підстилка: Так
Тент: Так Тент: Так
21 060.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Діаметр внутрішньої поверхні становить майже 150 сантиметрів, а розрахована місткість - чотири людини. Ці цифри говорять про те, що процес приємного аеро масажу можна буде отримувати всією сім'єю разом. 120 струменів розташованих по всій поверхні дна забезпечать масаж всіх найважливіших областей тіла, а саме: ніг, спини, поперекової області.

Досить потужний 800 Вт насос дозволяє регулювати силу подачі струменів бульбашок і справляється з подачею 120 сильних струменів одночасно. також насос це лише одна з функцій всієї електронної системи. Додатково вона включає в себе функцію підігріву води в джакузі до 2.5 градусів на годину і очищає воду картриджним фільтр-насосом (картриджі типу S1). Всі ці опції можна регулювати з сенсорного пульта управління, який знаходиться поруч з джакузі. Розумна електронна система самостійно "пом'якшує" воду для кращої продуктивності і збереження форсунок для бульбашок.

У комплекті з джакузі поставляється набір спеціальних смужок для тесту води, а також поплавок, в який поміщаються знезаражувальні воду таблетки. Міцний і гнучкий матеріал джакузі дозволяє упакувати її в компактну сумку, яка дуже зручна для перенесення і зберігання. Для того, щоб помістити джакузі на землю і в цей час вона не бруднилася, а також не втрачала температуру від холодної землі в комплекті передбачена спеціальна термо підстилка. На випадок якщо вам потрібно залишити джакузі з водою додається легко прикріплюється кришка-тент, яка не дозволить забруднень потрапити в воду.
Intex 28404, джакузі PureSpa Bubble Therapy купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок і відмінного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 28404

Характеристики

Діаметр 191 см
Висота 71 см
Інформація Діаметр 191 x Висота 71см
Вага 46 кг
Виробник Intex
Внутрішній діаметр 145 см
Гарантія не передбачена
Країна-виробник Китай
Матеріал ламінований ПВХ
Насос - фільтр картриджний Так
Об'єм води 795
Підстилка Так
Підстилка-антиохлаждение Так
Розмір упаковки 80x57x52 см
Система пом'якшення води Hard Water
Тент Так
Товщина матеріалу 0,7 мм
Упаковка картонна коробка
Форма Круглий

Відгуки (0)

Рекомендовані товари