Intex 29007, картридж для фільтра тип " H"

70.00грн 144.00грн
Є в наявності
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Картридж для фільтрів типу H від фірми Intex-необхідна складова для підтримки гігієни води в басейнах. Застосовується для фільтрації води в басейнах. Підходить для фільтр-насоса Intex 28602, здатний працювати з обсягами води до п'яти метрів в кубі.

Елементарне для очищення і зовсім не складне у використанні пристрій, який не доставляє неприємностей з його установкою.
В основі картриджа є вдосконалений матеріал Dacon, який покращує очисні властивості фільтра.

Терміни можливої експлуатації варіюються в залежності від сезону, частоти використання і стану ВОДИ В БАСЕЙні. У сезон активної експлуатації картриджа вистачає від двох до чотирьох тижнів. У теплий сезон досить замінювати картридж близько чотирьох разів. також є можливість промивання і чищення картриджа, що дещо подовжує термін використання.
Intex 29007, картридж для фільтра тип " H" купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок!

Детальний опис, характеристики:Intex 29007

Характеристики

Діаметр 9 см
Висота 10 см
Інформація Діаметр 9 x висота 10см
Виробник Intex
Країна-виробник Китай

Відгуки (0)

Рекомендовані товари