Intex 55961, набір для плавання, маска і трубка, від 14 років

600.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Підводне життя приховане від наших очей, тому Так цікаво спостерігати за рибками, коралами та іншими підводними мешканцями.

Для того щоб милуватися ними в природному середовищі людина повинна бути екіпірований спеціальним плавальним комплектом. Набір для плавання intex 55961 складається з маски для підводного плавання і трубки. Широке скло маски забезпечує відмінну видимість, не спотворює і не обмежує бічний огляд. Скло практично не пітніє.
Трубка оснащена зручним м'яким загубником і захисною насадкою.

Для виготовлення набору використовуються тільки надійні матеріали, що не викликають алергію. Набором можна користуватися як в прісній, Так і в морській воді. Маска дуже легко підганяється під розмір голови ременями зі спеціальними насічками. Набір зручний у використанні і надійний.

Його можуть використовувати і дорослі, і діти з 14 років.
Intex 55961, набір для плавання, маска і трубка, від 14 років купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок!

Детальний опис, характеристики:Intex 55961

Характеристики

Вік дитини від 14років
Вага 0,8 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Колір чорний
Країна-виробник Китай
Лінза загартоване скло, захищений від ультрафіолетових променів, не запотівають завдяки системі Anti-fog-protection, не протікають
Матеріал латекс, полікарбонат, силікон
Ободок оправи латекс (покритий гіпоалергенними матеріалами)
Ремінець регульований
Серія Silicone Explorer Pro Swim Set
Тип професійний набір для підводного плавання
Упаковка на листі

Відгуки (0)

Рекомендовані товари