Intex 64422, надувне ліжко 191 x 99 x 42 см

Насос: вбудований електронасос Насос: вбудований електронасос

Опис

Виникають ситуації, коли необхідно швидко організувати спальне місце або місце для відпочинку, наприклад в подорожах, в гостях або на дачі.

У цьому випадку ідеально підійде надувне ліжко Intex 64422 Ultra Plush Bed. За рахунок продуктивного електронасоса, який йде в комплекті, в лічені хвилини можна організувати спальне місце довжиною 191 см шириною 99 см і висотою 42 см.Текстура верхнього покриття виконана Таким чином, що постільна білизна не зісковзує з нього.
А для кращої стійкості ліжко обладнане спеціальними поперечними перегородками, розташованими всередині каркаса. Перегородки виконані за інноваційною технологією Dura Beam. Дана технологія, на відміну від технології Wave Beam з перегородками з ПВХ, передбачає використання великого числа високоміцних волокон, для виготовлення перегородок, які не витягуються і не деформуються в процесі експлуатації ліжка. Тим самим забезпечується жорсткість і стабільність її каркаса. Тому ліжко не проминається і не продавлюється протягом усього терміну служби.

Компактно складаючись Intex 64422, не займе багато місця в шафі або багажнику машини. Ліжко прослужить вам довгі роки і завжди буде під рукою в потрібний момент.
Intex 64422, надувне ліжко 191 x 99 x 42 см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок і відмінного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 64422

Характеристики

Довжина 191 см
Ширина 99 см
Висота 42 см
Інформація (ДхШхВ) 191 x 99 x 42см
Вага 11,5 кг
Виробник Intex
Внутрішня система Dura-Beam Standart
Гарантія не передбачена
Колір чорний
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 180 кг
Матеріал ПВХ з велюровим покриттям
Насос вбудований електронасос
Серія Ultra Plush Bed
Тип надувне ліжко
Товщина матеріалу 0,38/0,53 мм
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари