Intex 68347, Надувний човен SEAHAWK 200

2 700.00грн
Є в наявності
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Дана надувний надійний човен Seahawk 200 відмінно застосовна на невеликих і великих водоймах (озерах, річках, ставках). У ній вільно і комфортно розташовуються 2 людини.

Вона зроблена з високотехнологічного полівінілхлориду (Super Tough). Він стійкий до шкідливого впливу нафтопродуктів, а також і до солоної води. Човен обладнаний трьома повітряними порожнинами, включаючи і надувне дно, що повідомляє їй збільшену жорсткість і плавучість. Вона також обладнана кріпленнями для закріплення вудок, що робить зручною рибну ловлю під час очікування клювання. Міцна вінілова ручка і мотузка, розташована уздовж човна спрощує переміщення і швартування. Кочети-Тримачі для весел сприяють ефективному веслуванню і надійно тримають весла.

Дуже компактні габарити при досить високій вантажопідйомності надають човні особливу практичність. Човен укомплектований зручними легкими пластмасовими веслами і надійним ручним насосом. Низька вага всього комплекту і компактність його в зборі створюють досить легке і зручне транспортування.
Intex 68347, Надувний човен SEAHAWK 200 купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок і відмінного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 68347

Характеристики

Довжина 236 см
Ширина 114 см
Висота 41 см
Інформація (ДхШхВ) 236 x 114 x 41см
Вага 9,2 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Дно надувне
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 240 кг
Матеріал Super Tough (високотехнологічний полівінілхлорид)
Серія SEAHAWK 2 BOAT SET
Товщина матеріалу 0,50 мм
Упаковка Картонна коробка

Відгуки (2)

Рекомендовані товари