Intex 68614, ручний насос тип II

260.00грн
Є в наявності
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Завдяки насосу середньої ємності від Intex Double Quick II Hand Pump тепер ніщо не зможе зіпсувати відпочинок з надувними виробами.
Незалежно від доступності електроживлення, погодних умов і місця проведення часу можна використовувати ручний насос для накачування човнів, м'ячів,, матраців, басейнів, дитячих гумових іграшок і багатьох інших надувних предметів.

Так як насос складається з легкого ударостійкого пластику, його практично неможливо вивести з ладу або зламати. Ручний насос Intex зручний у використанні, компактний. У комплекті до ручного насоса Intex II є гофрований шланг і три різних насадки-перехідника. Вони призначені для надування виробів з різними за розміром клапанами. Ідеально підходить для будь-яких надувних товарів Intex і Bestway.

Повітря нагнітається за допомогою поршня, який рухається в обох напрямках. Тому процес проходить в кілька разів швидше, ніж при накачуванні звичайним ручним насосом.

Ручний насос Intex буде незамінний в побуті будь-якої людини. Він заощадить час на організацію відпочинку.
Intex 68614, ручний насос тип II купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Задоволений клієнт-запорука хороших продажів!

Детальний опис, характеристики:Intex 68614

Характеристики

Висота 36 см
Інформація Висота 36см
Вага 0,8 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Колір чорний
Країна-виробник Китай
Матеріал пластик
Розмір упаковки 37x13x13 см
Серія Double Quick II Hand Pump
Упаковка картонна коробка
Шланг гофрированный 1 шт

Відгуки (0)

Рекомендовані товари