Intex 68757, надувний матрац 191 x 99 x 22 см

470.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Надувний матрац Intex 68757 серія Classic Downy Bed - незамінна річ для відпочинку вдома або на природі. Ідеально застосовувати для облаштування додаткового ліжка з нагоди приїзду гостей. Накачування матраца повітрям дає можливість індивідуально відрегулювати м'якість, покриття поверхні красивим, приємним при торканні велюровим матеріалом перешкоджає ковзанню простирадлом. Виконане в спокійному темно-синьому кольорі, виріб естетично впишеться в інтер'єр кімнати.

Водонепроникна тканинна поверхня полегшує чищення надувного ліжка. Невеликі розміри сприяють зручності при транспортуванні і зберіганні.

Внутрішня система перегородок Wave Beam-являє собою поздовжні перфоровані ПВХ тонкі стінки з'єднують верх і низ матраца.

Легка чистка, безперешкодне транспортування, Швидка організація комфортного місця для сну - ідеальні характеристики для використання матраца в період відпочинку на пікніку. Наявність універсального клапана допускає надування насосом Intex будь-якої моделі (купується окремо).

Сукупність всіх достоїнств і прийнятна ціна роблять покупку надувного ліжка дуже вигідною і корисною.
Intex 68757, надувний матрац 191 x 99 x 22 см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Залишайте відгуки про магазин, нам важливо дізнатися вашу думку!

Детальний опис, характеристики:Intex 68757

Характеристики

Довжина 191 см
Ширина 99 см
Висота 22 см
Інформація (ДхШхВ) 191 x 99 x 22см
Вага 2,8 кг
Виробник Intex
Внутрішня система Wave Beam
Гарантія не передбачена
Колір синій
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 136 кг
Матеріал ПВХ з велюровим покриттям
Насос купується окремо
Розмір упаковки 32x28x9 см
Серія Classic Downy Bed
Тип надувний матрац флокированний
Товщина матеріалу 0,38/0,52 мм
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари