Bestway 62130, акумуляторний насос, заряд від USB

990.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Насос 62130 bestway працює від акумулятора, який заряджається від електромережі через шнур USB.

Насос являє собою компактний зручний пристрій призначений для швидкого надування матраців, басейнів, човнів та іншої "надувки" виробників Intex і BestWay.

Насос працює від акумулятора, що робить дуже зручним його використання при виїзді на природу або дачу, коли не можливе з'єднання з електричною мережею. Висока продуктивність пристрою - _ _ _ л/м дозволяє без праці, за короткий час, надути навіть найбільший надувний басейн, човен або матрац. Корпус насоса виконаний з високоміцного пластику, який прослужить тривалий час. Довжини проводу живлення пристрою вистачає щоб без проблем його зарядити для подальшого використання.

У комплекті з насосом йдуть спеціальні 3 насадки, які дозволять виробляти накачування різних виробів надувного типу Intex, BestWay і ін.Після використання насос можна просто прибрати в бардачок автомобіля.
Bestway 62130, акумуляторний насос, заряд від USB купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування нашого сайту!

Детальний опис, характеристики:Bestway 62130

Характеристики

Виробник Bestway
Гарантія не передбачена
Колір чорний
Країна-виробник Китай
Матеріал пластик
Упаковка картонна коробка
Шланг -

Відгуки (0)

Рекомендовані товари