Intex 57429, Ігровий надувний манеж "улюблений щеня"

1 190.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Багатофункціональний ігровий центр» улюблений щеня " Intex 57429 призначений для дітей віком 1-6 років, з можливістю грати в ньому кільком хлопцям одночасно.

Батутний будиночок виконаний з високоміцних складових, має круглуваті форми і м'яку поверхню, завдяки чому, ймовірність поранитися зведена до нуля, а дитині буде комфортно і надзвичайно цікаво перебувати всередині. Зовні надувний будиночок розфарбований насиченими, яскравими кольорами, це дозволить дитині з цікавістю вивчити світ фарб. Передбачений великий вхід, з боків два великих вікна, де ви постійно можете спостерігати своє чадо, не хвилюючись про його місцезнаходження. У спекотний день, дах надувного будиночка вбереже дитину від перегріву. Ігровий центр можна використовувати як мілководний басейн, що забезпечить приємну прохолоду. За будиночком просто доглядати і тримати в чистоті, досить протерти миючим розчином з антисептиком. За рахунок невеликих параметрів і ваги, дитячий батут можна спокійно вмістити в сумку і відправитися на відпочинок.

Продумуючи проведення часу на морі, візьміть ігровий центр «улюблений щеня». Повірте, ваш маленький бешкетник, захоплено буде гратися в батутному будиночку з пісочком або зможе похлюпатися в ньому.

Купуючи батутний будиночок, ви вкладаєте у всебічний розвиток малюка, доповнюєте і розширюєте його кругозір і пізнання навколишнього середовища, через захоплюючий світ гри.
Intex 57429, Ігровий надувний манеж "улюблений щеня" купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Залишайте відгуки про магазин, нам важливо дізнатися вашу думку!

Детальний опис, характеристики:Intex 57429

Характеристики

Довжина 142 см
Ширина 117 см
Висота 122 см
Інформація (ДхШхВ) 142 x 117 x 122см
Вік дитини 1+ років
Вага 4,5 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Дно надувне
Колір жовтий
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 55 кг
Матеріал високоякісний вініл
Насос купується окремо
Розмір упаковки 31x13x36 см
Тип надувний батут
Товщина матеріалу 0,32 мм
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари