Intex 64708, надувний матрац 191 x 137 x 25 см

730.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Ранок почався. Ласкаве сонечко лоскоче обличчя, граючи промінчиками по химерної ліжку. Це надувний матрац. Пробудження на ньому Так приємно. Дотики до шкіри велюрового покриття ніжні. Тіло немов потопає в оксамиті. А м'який сірий відтінок радує око і умиротворяє.

День починається з позитивних думок, адже сон був міцним і безтурботним завдяки м'якій поверхні, на якій Так комфортно лежати. Високоміцний вініл, взятий за основу матраца, складається з поліефірних волокон. Така структура забезпечує підтримку тулуба і необхідну пружність. Волокна міцні і не розтягуються, Так що прослужить річ дуже довго.

На надувному матраці чарівно спиться і не тільки. Він водонепроникний і не вигоряє, тому стане приємним і веселим доповненням для відпочинку біля водойми. Тіло не зісковзне з вологої поверхні завдяки велюровому покриттю, можна піднімати бризки до самого горизонту. І надути цю річ нескладно, адже вона сумісна з будь-яким насосом. Такий простий аксесуар, і стільки приємних емоцій!
-----------------------------
Новинка 2017р.
Даний матрац (Intex 64708) приємною сірого забарвлення є сучасною моделлю серії Deluxe Single-High. Він застосуємо в будь-яких умовах, в похідних і домашніх. Легко транспортується, має невелику вагу.

Матрац зроблений з полівінілхлориду зі спеціальним флокованим покриттям, подібним велюру, що має ворс. Така поверхня легко чиститься, водонепроникна, з неї не сповзають простирадла, вони відмінно прилягають до ворсистої поверхні. Матрац характеризується підвищеною довговічністю.

Особливість матраців даної серії-спеціальні поперечні перегородки, розташовані всередині каркаса, які виконані за інноваційною технологією Dura Beam. Дана технологія, на відміну від технології Wave Beam з перегородками з ПВХ, передбачає використання великого числа високоміцних волокон, для виготовлення перегородок, які не витягуються і не деформуються в процесі експлуатації надувного матраца або ліжка. Тим самим забезпечується жорсткість і стабільність всього каркаса. Тому матрац не проминається і не продавлюється протягом усього терміну служби. Це забезпечує сприятливий здоровий сон і відпочинок.

Матрац також оснащений сучасним клапаном 2 в 1, що забезпечує швидкість надування і здування. До нього підходять всі насоси фірми INTEX (електричні, ручні, ножні), а Так само насоси Bestway.
Intex 64708, надувний матрац 191 x 137 x 25 см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 64708

Характеристики

Довжина 191 см
Ширина 137 см
Висота 25 см
Інформація (ДхШхВ) 191 x 137 x 25см
Вага 3,6 кг
Виробник Intex
Внутрішня система Dura-Beam Standart
Гарантія не передбачена
Колір сірий
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 136 кг
Матеріал ПВХ з велюровим покриттям
Насос купується окремо
Серія Deluxe Single-High
Тип надувний матрац флокированний
Товщина матеріалу 0,38/0,53 мм
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари