Intex 66636, електричний насос, 12 V, 650л / хв

540.00грн
Є в наявності
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Насос Intex QUICK-FILL DC ELECTRIC PUMP (Intex 66626) електричний 12 V.

Насос являє собою компактний зручний пристрій призначений для швидкого надування матраців, басейнів, човнів та іншої "надувки" виробників Intex і BestWay.

Насос працює від прикурювача автомобіля, що робить дуже зручним його використання при виїзді на природу або дачу, коли не можливе з'єднання з електричною мережею. Висока продуктивність пристрою-600 л / м дозволяє без праці, за короткий час, надути навіть найбільший надувний басейн, човен або матрац. Корпус насоса виконаний з високоміцного пластику, який прослужить тривалий час. Довжини проводу живлення пристрою вистачає щоб без проблем накачати виріб на достатньому видаленні від автомобіля.

У комплекті з насосом йдуть спеціальні 3 насадки, які дозволять виробляти накачування різних виробів надувного типу Intex, BestWay і ін.Після використання насос можна просто прибрати в бардачок автомобіля.
Intex 66636, електричний насос, 12 V, 650л / хв купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємного вам дня!

Детальний опис, характеристики:Intex 66636

Характеристики

Вага 0,7 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Колір чорний
Країна-виробник Китай
Матеріал пластик
Продуктивність насоса 650 л/хвил
Розмір 10x18 см
Серія QUICK-FILL DC ELECTRIC PUMP
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари