Intex 66626, електричний насос, 12 V, 600л / хв

430.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Насос Intex 66626 електричний 12 V.

Насос являє собою компактний зручний пристрій призначений для швидкого надування матраців, басейнів, човнів та іншої "надувки" виробників Intex і BestWay.

Насос працює від прикурювача автомобіля, що робить дуже зручним його використання при виїзді на природу або дачу, коли не можливе з'єднання з електричною мережею. Висока продуктивність пристрою-600 л / м дозволяє без праці, за короткий час, надути навіть найбільший надувний басейн, човен або матрац. Корпус насоса виконаний з високоміцного пластику, який прослужить тривалий час. Довжини проводу живлення пристрою вистачає щоб без проблем накачати виріб на достатньому видаленні від автомобіля.

У комплекті з насосом йдуть спеціальні 3 насадки, які дозволять виробляти накачування різних виробів надувного типу Intex, BestWay і ін.Після використання насос можна просто прибрати в бардачок автомобіля.
Intex 66626, електричний насос, 12 V, 600л / хв купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 66626

Характеристики

Вага 0,7 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Колір чорний
Країна-виробник Китай
Матеріал пластик
Продуктивність насоса 600 л/хвил
Розмір 10x18 см
Серія Quick-Fill DC Electric Pump
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари