Intex 66637, акумуляторний насос від USB-зарядки або Powerbank (200л/хв)

1 034.00грн 980.00грн
Є в наявності
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

QUICKFILL™ USB200R АКУМУЛЯТОРНИЙ ПОВІТРЯНИЙ НАСОС 66637 працює від вбудованого акумулятора, який заряджається від будь-якого USB.
Насос є компактним зручним пристроєм, призначеним для швидкого надування матраців, басейнів, човнів та іншої "надувки" виробників Intex і BestWay.

Насос працює від акумулятора, що робить дуже зручним його використання при виїзді на природу або дачу, коли неможливе з'єднання з електричною мережею. Висока продуктивність пристрою - 200 л/хв дозволяє легко, за короткий час, надуть навіть найбільший надувний басейн, човен або матрац. Корпус насоса виконаний з міцного пластику, який прослужить тривалий час.

У комплекті з насосом йдуть спеціальні 2 насадки, які дозволять робити накачування різних виробів надувного типу Intex, BestWay та ін. Після використання насос можна просто прибрати в бардачок автомобіля.
Intex 66637, акумуляторний насос від USB-зарядки або Powerbank (200л/хв) купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Intex 66637

Характеристики

Вага 0,4 кг
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Колір білий
Країна-виробник Китай
Матеріал пластик
Продуктивність насоса 200 л/хвил
Розмір упаковки 10,8x10,8x7,6 см
Серія QUICKFILL™ USB200R RECHARGEABLE AIR PUMP
Упаковка картонна коробка
Шланг -

Відгуки (0)

Рекомендовані товари