Intex 68765, надувний матрац 203 x 152 x 22 см з насосом і подушками

880.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Представлений надувний Двомісний матрац (INTEX 68765) привабливою насиченою синього забарвлення є популярною моделлю в знаменитій серії Classic Downy Bed. З вхідними в комплектацію 2-ма подушками, він є справжньою комфортабельною ліжком в будь-яких домашніх, пляжних, похідних умовах. Маючи невелику вагу (до 5-ти кг), він зручний в транспортуванні і в будинку для створення тимчасового місця для сну.

Матрац зроблений з міцного полівінілхлориду за останньою новою технологією, що забезпечує хорошу ергономічність. Верхня поверхня матраца і подушки з обох сторін виготовлені з використанням водонепроникного флокірування, схожого на велюр. Це прикрашає матрац і робить його ворсисту поверхню приємною. Така поверхня ще зручна і тим, що простирадла з неї не зісковзують, відмінно прилягаючи до неї.

Сучасна внутрішня система матраца Wave Beam формує хвилястість, запобігає продавлювання, сприяє міцному комфортабельному сну.

Матеріал матраца вологонепроникний. Матрац може використовуватися у водоймах для плавання, він легко очищається і миється. Гладка нижня сторона матраца легко протирається ганчіркою.

Даний матрац укомплектований надійним ручним насосом. У матраці встановлений вдосконалений клапан 2 в 1, що забезпечує швидке надування матраца, а також його здування. До нього можуть приєднуватися всі насоси фірми INTEX (електричні, ножні, ручні).
Intex 68765, надувний матрац 203 x 152 x 22 см з насосом і подушками купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок!

Детальний опис, характеристики:Intex 68765

Характеристики

Довжина 203 см
Ширина 152 см
Висота 22 см
Інформація (ДхШхВ) 203 x 152 x 22см
Вага 5 кг
Виробник Intex
Внутрішня система Wave Beam
Гарантія не передбачена
Колір синій
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 215 кг
Матеріал ПВХ з велюровим покриттям
Насос ручна помпа
Серія Classic Downy Bed
Тип надувний матрац флокированний
Товщина матеріалу 0,38/0,52 мм
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари