Bestway 91030, Надувний жилет для плавання. Mickey Mouse, 51-46см

210.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Ми всі любимо діснеївські мультики про Міккі Мауса.
Компанія Bestway розробила дитячі Жилети Mickey Mouse Clubhouse.
Тільки діти здатні наділити чарівними властивостями прості предмети.
Навіть маленька водойма-це незвідана Всесвіт. Хвилі здаються смішними, а водна гладь нескінченною. Поки юні фантазери регочуть у воді, піднімаючи вгору сотні бризок, в їх вигаданому світі зароджується захоплююча Морська пригода. І воно буде набагато веселіше і що найважливіше - надійніше - з надувним жилетом Bestway 91030. Куди б не завела дитину фантазія, йому нічого не загрожує!

Жилет призначений для дітей від 3 до 6 років.

Жилет розділений на 3 повітряні камери. Завдяки Такій конструкції він утримає дитину наплаву, навіть якщо одну із секцій проб'ють стріли піратів. Яскраво-жовтий колір видно за версту. М'який вініловий матеріал приємний навпомацки, міцний і не пахне. Надувний комір підтримає голову невмілого плавця. А парна застібка-карабін легко застібається і регулюється. З нею впорається навіть крихітний недотепа.

Жилет від Bestway надійний і зручний. З ним дитина швидко навчиться плавати, і батьки будуть спокійні. Це та опора, з якої не страшно зануритися в саму неймовірну дитячу фантазію!
Bestway 91030, Надувний жилет для плавання. Mickey Mouse, 51-46см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Бажаємо гарного настрою!

Детальний опис, характеристики:Bestway 91030

Характеристики

Довжина 51 см
Ширина 46 см
Інформація Довжина 51 x Ширина 46см
Вік дитини від 3 до 6 років
Вага 0,15 кг
Виробник Bestway
Гарантія не передбачена
Колір блакитний
Країна-виробник Китай
Матеріал ПВХ
Серія Mickey Mouse Clubhouse
Тип Жилет. 3-6 років
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари