Bestway 98014, Надувний жилет для плавання. Spider-Man, 51-46см

210.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Ми всі любимо діснеївські мультики про Людину-Павука.
Компанія Bestway розробила дитячі жилети з принтом Spider-Man.
Тільки діти здатні наділити чарівними властивостями прості предмети.
Навіть маленька водойма-це незвідана Всесвіт. Хвилі здаються смішними, а водна гладь нескінченною. Поки юні фантазери регочуть у воді, піднімаючи вгору сотні бризок, в їх вигаданому світі зароджується захоплююча Морська пригода. І воно буде набагато веселіше і що найважливіше - надійніше - з надувним жилетом Bestway 98014. Куди б не завела дитину фантазія, йому нічого не загрожує!

Жилет призначений для дітей від 3 до 6 років.

Жилет розділений на 3 повітряні камери. Завдяки Такій конструкції він утримає дитину наплаву, навіть якщо одну із секцій проб'ють стріли піратів. Яскраво-жовтий колір видно за версту. М'який вініловий матеріал приємний навпомацки, міцний і не пахне. Надувний комір підтримає голову невмілого плавця. А парна застібка-карабін легко застібається і регулюється. З нею впорається навіть крихітний недотепа.

Жилет від Bestway надійний і зручний. З ним дитина швидко навчиться плавати, і батьки будуть спокійні. Це та опора, з якої не страшно зануритися в саму неймовірну дитячу фантазію!
Bestway 98014, Надувний жилет для плавання. Spider-Man, 51-46см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Спасибі за відвідування нашого сайту!

Детальний опис, характеристики:Bestway 98014

Характеристики

Довжина 51 см
Ширина 46 см
Інформація Довжина 51 x Ширина 46см
Вік дитини від 3 до 6 років
Вага 0,15 кг
Виробник Bestway
Гарантія не передбачена
Колір блакитний
Країна-виробник Китай
Матеріал ПВХ
Серія Spider-Man
Тип Жилет. 3-6 років
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари