Intex 10944, тканина-чаша для каркасного басейну 300 x 200 x 75 см intex 28272

3 640.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Тканина-чаша для каркасного басейну Intex 28272.
Якщо у вас залишився каркас зі старого басейну, а чаша вже зіпсована і не піддається ремонту, не обов'язково купувати весь басейн.
Досить купити окремо нову чашу басейну і використовувати інші деталі зі старого.

(Басейн Rectangular Frame Pool Intex 28272 швидко встановлюється на підходящої гладкою майданчику. Для цього буде потрібно вирівняна поверхня грунту, бажана підсипка піску або попередня спеціальна підготовка грунту.

Басейн зроблений з особливого ПВХ, що має шар скловолоконної сітки і 2 шари ПВХ. Цей матеріал вироблений за допомогою передової технології Super-Tough, істотно підвищує міцність.
Каркас басейну, вироблений з оцинкованих міцних труб, захищений від іржі і розрахований на досить високі навантаження.

Днище забезпечено зливним зручним клапаном. До нього можливе під'єднання шланга, що відводить воду в потрібне місце.

Басейн не укомплектований спеціальною підстилкою під днище і тентом-кришкою, які рекомендуємо придбати для більш якісного використання басейну.

Дана модель басейну не оснащена фільтр-насосом. Вода в басейні "зобов'язана " циркулювати і перемішуватися. В іншому випадку, вода значно швидше застоїться і зіпсується.

Основним сприятливим відмінністю басейнів METAL FRAME Pool від наливних басейнів Easy Set є підвищена довговічність. Адже "каркаснікі " більш стійкі, в їх конструкції відсутні надувні елементи, які зменшують термін служби всього басейну. Так само, при однаковому внутрішньому діаметрі, наповнюваний обсяг води у наливних басейнів значно більше за рахунок випирають боків, а це значить, що витрати на очищення води теж істотно різні).
Intex 10944, тканина-чаша для каркасного басейну 300 x 200 x 75 см intex 28272 купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємного вам дня!

Детальний опис, характеристики:Intex 10944

Характеристики

Довжина 300 см
Ширина 200 см
Висота 75 см
Інформація (ДхШхВ) 300 x 200 x 75см
Виробник Intex
Гарантія не передбачена
Зливний клапан Так
Колір синій
Країна-виробник Китай
Матеріал тришаровий ПВХ: два шари ПВХ і шар скловолоконної сітки
Об'єм води 3834 л
Форма Прямокутний

Відгуки (0)

Каркасні басейни Intex

Рекомендовані товари