Intex 64484, надувне ліжко 191 x 137 x 46 см

4 320.00грн
Нет в наличии
Доставка товарів по Україні

При оформленні замовлення до 15:00 відправимо товар в той же день (крім нед.)! Є питання? Вкажіть в коментарях до замовлення або уточніть у менеджерів

Увага!

Замовлення вартістю до 500,00 грн відправляються тільки по передоплаті

Опис

Виникають ситуації, коли необхідно швидко організувати спальне місце або місце для відпочинку, наприклад в подорожах, в гостях або на дачі.

В цьому випадку ідеально підійде надувне ліжко Intex 64484 Prem Aire.
За рахунок продуктивного електронасоса, який йде в комплекті, в лічені хвилини можна організувати спальне місце довжиною 191 см шириною 137 см і висотою 46 см.електричний насос обладнаний регулятором жорсткості, світлодіодом нічного світла і портом USB.
Для надування-здування без доступу електрики або коли насос вийшов з ладу, в ліжку передбачений клапан для зовнішніх насосів - ручних, ножних, електричних Intex або Bestway.
Текстура верхнього покриття виконана Таким чином, що постільна білизна не зісковзує з нього. У ліжках даної серії використовується флокірованное покриття Velvetaire-дуже схоже на велюр.
Верхня поверхня виконана у вигляді невеликих подушечок, з'єднаних між собою для плавного перетікання повітря, що забезпечує додатковий комфорт для сплячої людини.

Ліжко обладнане спеціальними поперечними перегородками, розташованими всередині каркаса. Перегородки виконані за інноваційною технологією Dura Beam. Дана технологія, на відміну від технології Wave Beam з перегородками з ПВХ, передбачає використання великого числа високоміцних волокон, для виготовлення перегородок, які не витягуються і не деформуються в процесі експлуатації ліжка. Тим самим забезпечується жорсткість і стабільність її каркаса. Тому ліжко не проминається і не продавлюється протягом усього терміну служби.
Для поліпшеної якості сну виробник розробив дану ліжко з подвійним надувним верхнім шаром.

Компактно складаючись Intex 64486, не займе багато місця в шафі або багажнику машини. Ліжко прослужить вам довгі роки і завжди буде під рукою в потрібний момент.
Intex 64484, надувне ліжко 191 x 137 x 46 см купити за найкращою ціною в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Полтаві, Одесі. Швидка доставка по Україні. Приємних Вам покупок!

Детальний опис, характеристики:Intex 64484

Характеристики

Довжина 191 см
Ширина 137 см
Висота 46 см
Інформація (ДхШхВ) 191 x 137 x 46см
Вага 10,3 кг
Виробник Intex
Внутрішня система Dura-Beam PLUS
Гарантія не передбачена
Колір сірий
Країна-виробник Китай
Максимальне навантаження 136 кг
Матеріал ПВХ з велюровим покриттям
Насос вбудований електронасос, клапан для механічних насосів
Серія Prem Aire
Тип надувне ліжко
Товщина матеріалу 0,38/0,53 мм
Упаковка картонна коробка

Відгуки (0)

Рекомендовані товари